Park yeri kavgasında kan aktı! Lastikçi, baba ve iki oğlunu vurdu

İstanbul Güngören’de bir oto lastikçi, otomobilini iş yerinin önüne park eden mahalle sakini ile tartıştı. Tartışmaya otomobil sahibinin babası ve kardeşi de katıldı. Olayda lastikçi silahla ateş açtı, baba ve iki oğlu yaralandı.

Park yeri kavgasında kan aktı! Lastikçi, baba ve iki oğlunu vurdu

Olay, Mareşal Çakmak Mahallesi Vural Sokakta oto lastik dükkanında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddialara göre; sokakta ikamet eden Eyüp A. aracını Kadir A’nın dükkanının önüne park etmek istedi. Eyüp A. ve Kadir A. kısa süre tartıştıktan sonra eve gelen Eyüp A. durumu kardeşi Mustafa A. ve babası Mehmet Şerif A’ya anlattı.

2 kardeş ve baba, Kadir A.'nın dükkanına geldi ve tartışma tekrar başladı.

Kadir A. yanında bulunan silah ile baba ve iki kardeşe ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlar 2 kardeş ve babaya isabet etti.

park-yeri-kavgasinda-kan-akti-lastikci-baba-ve-iki-oglunu-vurdu.jpg

BABA VE İKİ OĞLU HASTANEYE KALDIRILDI

Eyüp A. karnından Mustafa A. ve baba Mehmet şerif A. bacaklarından yaralandı. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kardeş ve babayı ambulans ile hastaneye götürdü. Karnından yaralanan Eyüp A.'nın hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, polis ekipler silahlı saldırgan Kadir A.'yı gözaltına aldı.

Silahlı saldırı sonrası yaşananlar ve yaralıların ambulanslar ile hastaneye götürülmesini çevredekiler cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Ekiplerin sokak içerisindeki güvenlik amaçlı bekleyişi ise devam ediyor.

park-yeri-kavgasinda-kan-akti-lastikci-baba-ve-iki-oglunu-vurdu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.