Patlama sesleri mahalleyi ayağa kaldırdı! 1 itfaiye eri yaralandı
İstanbul Fatih’te 4 katlı binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında zaman zaman patlama sesleri de duyulurken, alevlere müdahale eden itfaiye erlerinden biri yaralandı.
İstanbul’un Fatih ilçesi Şehsuvar Bey Mahallesi Işıl Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın çatısında saat 00.30 sıralarında yangın çıktı. Alevleri fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
PATLAMALAR OLDU
Yangın sırasında zaman zaman patlama sesleri de duyuldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, binada bulunanlar tedbir amacıyla tahliye edildi. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı.

İTFAİYE ERİ YARALANDI
Yangına müdahale sırasında bir itfaiye eri yaralandı. Yaralı itfaiye eri, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
BİNADA HASAR OLUŞTU
Ekiplerin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Binada hasar meydana gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak:DHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.