Patpat şarampole devrildi: 1 ölü, 5 yaralı

Samsun’da yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra kontrolden çıkan patpat olarak adlandırılan tarım aracı, 30 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada, Türkan Aydağ öldü, 5 kişi de yaralandı.

Patpat şarampole devrildi: 1 ölü, 5 yaralı

Samsun Haber: Kaza, Ayvacık ilçesi Orta Mahalle Atatürk Bulvarı’nda yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Asım Beşikçi idaresindeki patpat diye tabir edilen tarım aracı, yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra savrularak şarampole yuvarlandı.

30 metre yükseklikten yuvarlanan aracın üzerinde bulunan 6 kişi çevreye savruldu. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Kazada yaralanan sürücü Asım Beşikçi ile birlikte araçta bulunan Resul Beşikçi, Emine Aydağ, İpek Aydağ, Türkan Aydağ ve Efe Beşikçi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ayvacık Devlet Hastanesi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Türkan Aydağ, kaldırıldığı Ayvacık Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

patpat-sarampole-devrildi-1-olu-5-yarali.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.