Polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı! 2 polis şehit oldu

Son Dakika Haberi! Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı, karakol amiri başkomiser ve ekipler amiri şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren polis bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı! 2 polis şehit oldu

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre, Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, meslektaşlarına ateş açtı.

Polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Ağır yaralı 2 polis Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

polis-karakoldaki-meslektaslarina-ates-acti-yaralilar-var-002.jpg

Karakol amiri Başkomiser Kamuran Ü. ve ekipler amiri Gökhan Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

Polis merkezinde görevli polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen S.U.Ş'nin ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

polis-karakoldaki-meslektaslarina-ates-acti-yaralilar-var-001.jpg

BAKAN YERLİKAYA: 2 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır. Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır." ifadesini kullandı.

polis-karakoldaki-meslektaslarina-ates-acti-yaralilar-var-003.jpg

Adıyaman Valisi Osman Varol da yaptığı açıklamada, bir polis memurunun 2 meslektaşına beylik silahıyla ateş açtığını belirterek şunları kaydetti:

"Polis Merkezi Amiri Başkomiserimiz ve Ekipler Amiri Komiserimiz hemen hastaneye kaldırılmıştır. Tüm acil müdahaleler yapılmış ve maalesef her ikisi de kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru da yaralı şekilde etkisiz hale getirilmiş, o da hastanede gözetim altında, devletin elinde şu an. Bunun dışında başka yaralı yok."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.