Polise bıçaklı saldırı anı kamerada

İstanbul Beyoğlu’nda bir şüpheli, polis memuruna bıçakla saldırdı. Hastaneye kaldırılan polisin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrası kaçan 34 yaşındaki şüpheli kısa sürede yakalandı.

Polise bıçaklı saldırı anı kamerada

Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansında yer alan habere göre, cadde üzerinde duran bir polis memuruna kimliği öğrenilemeyen bir şahıs yavaşça arkadan yanaşarak bıçakla saldırdı.

Şahıs saldırı sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ensesinden bıçak darbesi alan polisin yardımına ilk önce zabıta memuru koştu. Yaralanan polis, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

polise-bicakli-saldiri-ani-kamerada.jpg

ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

“12.10.2024 tarihinde, Beyoğlu İlçesi İstiklal Caddesi Tünel Çıkışında meydana gelen ve bir polisimizin yaralandığı olayla ilgili olarak;

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olay sonrası derhal yerine intikal edilmiş, bir şahsın bıçakla gelerek polisimize saldırdığı ve olay yerinden uzaklaştığı anlaşılmıştır.

Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarda; kimlik bilgileri tespit edilen O.I. isimli şüpheli şahıs Kasımpaşa'da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şahsın yapılan sorgulamasında; uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktan suç kaydı olduğu tespit edilmiş, ayrıca yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü anlaşılmıştır.

Yaralı polisimizin kaldırıldığı hastanede tedavisi devam etmekte bulunmamaktadır.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Emniyette işlemleri devam eden 34 yaşındaki şüphelinin saldırıdan önce çektiği videoda sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

polise-bicakli-saldiri-ani-kamerada-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum