Polise tekmeli yumruklu saldırı
|
Son Güncelleme: 25.08.2025 15:43
İzmir’in Konak ilçesinde motorlu trafik polisi, kimliği belirsiz bir kişinin tekme ve yumruklu saldırısına uğradı. Vatandaşların müdahale ettiği saldırgan, başka bir polis memuru tarafından gözaltına alındı.
İzmir'in Konak ilçesinde meydan gelen olayda; motorlu trafik polisi, bir kişinin saldırısına uğradı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan olayda saldırgan, polis memurunu tekme ve yumruklarla darbetmeye başladı.
Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, saldırgana müdahale ederek polisi korumaya çalıştı. O sırada bölgede bulunan başka bir polis memuru ise saldırganı yakalayıp gözaltına aldı.
Olay anı ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, polis memurunun arkasını dönerek yürüdüğü sırada saldırganın yerden aldığı bir cisimle polise yöneldiği, ardından tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar yer aldı.

Öte yandan, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.