Psikiyatri hastası kaldığı hastane odasını ateşe verdi

Batman’da özel bir hastanede psikiyatri hastası, kaldığı odayı ateşe verdi. İhbar üzerine hastaneye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hasta, çalışanların uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. O kattaki 20 hasta da başka hastaneye sevk edildi.

Psikiyatri hastası kaldığı hastane odasını ateşe verdi

Batman’da özel bir hastanede tedavi gören psikiyatri hastası M.C.Ç. (27), kaldığı odayı ateşe verdi. 20 hasta yakındaki bir özel hastaneye sevk edilirken, itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü, M.C.Ç. gözaltına alındı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Pınarbaşı Mahallesi’ndeki 7 katlı özel bir hastanenin 4’üncü katında psikiyatri hastası M.C.Ç., kaldığı odayı ateşe verdi. Personelin ihbarı üzerine hastaneye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

psikiyatri-hastasi-kaldigi-hastane-odasini-atese-verdi.jpg

Odada kalan ve çıkmayı reddeden M.C.Ç. hastane çalışanlarının uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. O kattaki 20 hasta da yakındaki özel bir hastaneye sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. 4’üncü katta zarara neden olan yangını çıkaran M.C.Ç. gözaltına alındı.

psikiyatri-hastasi-kaldigi-hastane-odasini-atese-verdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.