Raylardan karşıya geçmek isterken tramvay altında can verdi

İstanbul'da raylardan geçmeye çalışan bir vatandaşa tramvay çarptı. Kazada yaralanarak tramvay altında sıkışan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Raylardan karşıya geçmek isterken tramvay altında can verdi

İstanbul Fatih'te meydana gelen kazada, Topkapı durağında yasak olmasına rağmen raylardan geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tramvayın altında sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, tramvayın çarptığı kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

raylardan-karsiya-gecmek-isterken-tramvay-altinda-can-verdi.jpg

Olay nedeniyle tramvay seferleri geçici olarak durduruldu. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tramvayın altında sıkışan kişinin cansız bedenini çıkardı. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferler geçici bir süre için Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.