Sağlık memuru “Allah yoluna kurban ettim” deyip oğlunu kesmişti! İfade görüntüleri ortaya çıktı

Zonguldak’ta bir sağlık memuru 16 yaşındaki oğlunu ormanlık alana götürüp ensesinden bıçakla kesmiş, polise gidip çocuğunu Allah yoluna kurban ettiğini söylemişti. Zanlı babanın polise olayı anlattığı anın görüntüleri ortaya çıktı.

Sağlık memuru “Allah yoluna kurban ettim” deyip oğlunu kesmişti! İfade görüntüleri ortaya çıktı

Çaycuma Devlet Hastanesi'nin acil servisinde çalışan sağlık memuru Yusuf A, iddiaya göre; cumartesi günü ormanlık alana götürdüğü oğlu A.O.A.'nın başını kesmeye çalıştı.

Ensesinden yaralanan ve kendinden geçen A.O.A'nın öldüğünü düşünen Yusuf A, polise giderek teslim oldu.

Yusuf A.'nın gösterdiği yere giden ekipler, A.O.A.'yı yaralı buldu. Ensesinde bıçak darbesi bulunan A.O.A., ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırıldı. A.O.A, yoğun bakımda tedaviye alındı.

TUTUKLANDI

İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Yusuf A, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yusuf A'nın gözaltına alındıktan sonra çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde polislerin sorularını cevaplayan Yusuf A’nın, çocuğunu kurban etmek için ormanlık alana götürdüğünü söylediği görülüyor.

“OĞLUMU RABBİME KURBAN ETMEYE GETİRDİM”

Polislerin ekip otosuna alarak olayın yaşandığı yere getirdiği baba Yusuf A, burada kendisine yöneltilen sorulara, oğlunu Allah yolunda kurban etmek için böyle bir şey yaptığı cevabını veriyor. Kendisi için koç, oğlunu ise Allah için kurban verdiğini söyleyen baba, “Oğlumu buraya Rabbime kurban etmeye getirdim. Bildiğim bu. Burayı öylesine seçtim. Olayı sabah planladım. Rabbim böyle uygun gördü bildiğim sadece bu. Bıçağı kasaptan bugün aldım. Kendime koç oğlumu Rabbime kurban ettim. Uyuşturucu madde falan kullanmıyorum. Rabbim böyle istedi. Ben bir şey bilmiyorum. En doğrusunu Rabbim bilir. Ben öldürdüm diye karakola geldim. Ben öldü biliyorum. O yüzden karakola geldim.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.