Şahinbey Belediyesi ayakkabı ve top randevu başvurusu 2026
Gaziantep Şahinbey Belediyesi, karne hediyesi kapsamında bu yıl 170 bin öğrenciye spor ayakkabısı ve top dağıtacak. Randevular 28 Haziran 2026 Cumartesi gününden itibaren "Biz Şahinbeyiz" uygulaması üzerinden oluşturulabilecek.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 10 yıldır aralıksız devam ettirdikleri karne hediyesi uygulamasının bu yıl da sürdüğünü açıkladı.
Tahmazoğlu, karne hediyesi kapsamında bu yıl 170 bin öğrenciye spor ayakkabısı ve top hediye edeceklerini duyurdu.
10 YILDA 1 MİLYON 635 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILDI
Başkan Tahmazoğlu, uygulamanın başladığı günden bu yana toplam 1 milyon 635 bin öğrenciye spor ayakkabısı hediye ettiklerini belirterek, çocukların spor yapmasını teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade etti.
BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI
Karne hediyesinden yararlanmak isteyen öğrenciler, 28 Haziran Cumartesi gününden itibaren "Biz Şahinbeyiz" mobil uygulaması üzerinden randevu oluşturabilecek.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NDAN TATİL MESAJI
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmelerini isteyerek şu ifadeleri kullandı:
"10 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz geleneğimizle bu yıl da karne hediyesi olarak öğrencilerimizin yanındayız. Kıymetli gençler; sağlıklı, güçlü ve mutlu bir gelecek için yaz tatilinde bol bol spor yapın, yeni şeyler öğrenin."
10 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz geleneğimizle bu yıl da karne hediyesi olarak öğrencilerimizin yanındayız! ????
— Mehmet Tahmazoğlu ???????? (@mtahmazoglu) June 26, 2026
???? Karne hediyesi kapsamında bu yıl 170.000 öğrencimize spor ayakkabısı ve top hediye ediyoruz.
???? Bugüne kadar ise toplamda 1.635.000 evladımıza karne hediyesi olan… pic.twitter.com/NU9ellCY25
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.