Samuray kılıcıyla saldırdığı genç kızı öldürdü

İstanbul Ataşehir'de bir kişinin samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz isimli genç kız, hastanede hayatını kaybetti. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen cinayet zanlısı gözaltına alındı.

Samuray kılıcıyla saldırdığı genç kızı öldürdü

Demirören Haber Ajası’nda (DHA) yer alan habere göre; akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi'nde yaşanan olayda; Göktürk B, aynı sitede ikamet eden Başak Cengiz’i (28) samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladı. Saldırı sonrası, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı kadın, Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz kadın, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINDA

Cinayet zanlısı Göktürk B. ise Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen zanlı, Ataşehir Örnek Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis, suç aleti samuray kılıcına el koydu. Zanlının evinde yapılan aramada, duvarlara "Tuzak kur", "2023 savaş", "Spor yap", "Karnına bıçak sapla" gibi notlar yazıldığı tespit edildi.

samuray-kiliciyla-saldirdigi-kadini-oldurdu-001.jpg

1 AYLIK EĞİTİM İÇİN ANKARA'DAN GELMİŞ

Mimarlık mesleğini icra eden 28 yaşındaki Başak Cengiz'in nişanlı olduğu, 1 ay sürecek eğitim nedeniyle Ankara'dan Ataşehir'deki Finans Merkezine geldiği ve bir otelde kaldığı, eğitiminin ise Cumartesi günü sonlanacağı öğrenildi. Saldırgan Göktuğ B'nin ise özel bir sitede tek başına kirada yaşadığı ve insanlarla fazla diyaloğa girmeyen bir kişi olduğu öğrenildi.

basak-cengiz.jpg

AĞABEYİ: YAPANI TANIMIYORUZ

Başak Cengiz'in cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cinayetle ilgili basın mensuplarına bir açıklama yapan genç kızın ağabeyi Fatih Cengiz, "Çok üzüldük, elden bir şey gelmez. İş için buradaydı. Kendisi mimar. Pazar günü Ankara'ya dönecekti. Normalde Ankara'da çalışıyor. Bir proje için buraya geldi. Akşam iş çıkışı bu olay gerçekleşti. Yapanı tanımıyoruz. Başak işinde gücünde bir insan. Otelde kalıyordu, yeni nişan yaptı. Bu adamın akli dengesi bozuksa neden dışarıda duruyor bu bir mazeret değil. Bence planlı bir şekilde öldürdü" dedi.

basak-cengiz-001.jpg

samuray-kiliciyla-saldirdigi-kadini-oldurdu.jpg

Kaynak:DHA / İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum