Altın 5783.175
BIST 10982.27
Dolar 42.5128
Euro 49.579
Sterlin 56.8158

Sanayideki yangın ihbarına giden itfaiyeciler sürprizle karşılaştı

Kastamonu’da sanayi sitesindeki oto lastik esnafı, İtfaiyeciler Haftası’nda iş yeri yangını ihbarına giden ekibi pasta ve gösteri ateşiyle karşıladı. Esnafın yapmış olduğu Jest, 311 yıllık itfaiye teşkilatına anlamlı bir sürpriz oldu.

Sanayideki yangın ihbarına giden itfaiyeciler sürprizle karşılaştı

Kastamonu İnönü Mahallesi İnebolu Caddesi'nde yer alan sanayi sitesindeki oto lastik esnafı, 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyeciler Haftası kapsamında, sürpriz bir etkinlik düzenlendi.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne 'İş yerimizde yangın çıktı' diye ihbarda bulunan esnaf, kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekibini pasta ve gösteri amaçlı yakılan ateşle karşıladı.

İtfaiye personeline pasta ikram eden esnaf, itfaiye teşkilatının 311'inci yıl dönümünü kutladı.

sanayideki-yangin-ihbarina-giden-itfaiyeciler-surprizle-karsilasti.jpg

"EN BÜYÜK TEMENNİMİZ YANGINSIZ GÜNLER"

Kastamonu İtfaiyesi Müdürü Eyüp Karakaş, "Malumunuz, bu hafta İtfaiyeciler Haftası. Sanayi esnafımız da bizleri unutmamış, böyle güzel bir sürpriz hazırlamışlar. Bu özel günümüzde bizleri düşündükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. En büyük temennimiz, her zaman yangınsız ve kazasız günler geçirmek" dedi. Esnaf Gültekin Ay (44) ise "İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla küçük ama anlamlı bir jest yapmak istedik. Kastamonu'daki ve tüm Türkiye'deki itfaiyecilerin haftasını kutluyoruz. Ayrıca itfaiye ekiplerimizin hızına da hayran kaldık; uzak mesafede olmalarına rağmen sadece 5 dakikada geldiler. Bu özverili çalışmaları için kendilerine tekrar teşekkür ederiz" diye konuştu.

sanayideki-yangin-ihbarina-giden-itfaiyeciler-surprizle-karsilasti-001.jpg

sanayideki-yangin-ihbarina-giden-itfaiyeciler-surprizle-karsilasti-002.jpg

sanayideki-yangin-ihbarina-giden-itfaiyeciler-surprizle-karsilasti-003.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.