Altın 5778.818
BIST 10934.75
Dolar 42.5202
Euro 49.6256
Sterlin 56.8093

Sanayiye tamir için getirilen 5 araç kundaklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde tamir için sanayiye getirilen 5 araç, kimliği belirsiz bir kişi tarafından yanıcı maddeyle ateşe verildi. Yangında büyük çapta maddi hasar oluştu, şüpheli güvenlik kameralarına yansıdı.

Sanayiye tamir için getirilen 5 araç kundaklandı

Tarsus ilçesi Tekke Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde gece geç saatlerde korkutan bir yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tamir için getirilen ve dükkan önünde park halinde bulunan 5 araç, kimliği belirsiz bir kişi tarafından yanıcı madde kullanılarak ateşe verildi.

Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus İtfaiye Amirliği ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak yangını kontrol altına aldı, ancak araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.

sanayiye-tamir-icin-getirilen-5-arac-kundaklandi.jpg

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kapüşonlu bir şahsın etrafı kolaçan ettikten sonra yerdeki köpük adı verilen yanıcı maddeyi alarak araçlara doğru ilerlediği görüldü. Polis ekipleri, çevredeki diğer güvenlik kameralarını da inceleyerek kundaklamayı gerçekleştiren şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

sanayiye-tamir-icin-getirilen-5-arac-kundaklandi-001.jpg

sanayiye-tamir-icin-getirilen-5-arac-kundaklandi-002.jpg

sanayiye-tamir-icin-getirilen-5-arac-kundaklandi-003.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum