Şarkıcı Atilla Taş’ın polise saldırdığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı

Şarkıcı Atilla Taş'ın, bir eğlence mekanından eşi ile dışarı çıkarıldıktan sonra işletmecilerle kavga etmeleri ve polise saldırmalarının ardından gözaltına alınmış, Atilla taş tutuklanmıştı. O anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Şarkıcı Atilla Taş’ın polise saldırdığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı

Beşiktaş'ta gittiği mekanda aşırı alkolün etkisiyle kavga çıkaran ünlü şarkıcı Atilla Taş, polis ekiplerine de direndiği için tutuklanırken, olay anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

sarkici-atilla-tasin-polise-saldirdigi-anlara-ait-goruntuler-ortaya-cikti-001.jpg

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Beşiktaş Köyiçi'nde bir barda gece saatlerinde eşi Meltem Taş ile birlikte eğlenen şarkıcı Atilla Taş iddiaya göre aşırı sarhoş olup çevresine rahatsızlık vermiş bunun üzerine eşiyle birlikte dışarı çıkarılmıştı. Bunun üzerine Taş, işletmeciler ile kavga etmesi üzerine olay yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelmişti.

Olaya müdahale eden polis ekiplerine de fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve küfür eden Atilla ve Meltem Taş gözaltına alınmış Atilla ve Meltem Taş emniyetteki işlemlerinin ardından "polise mukavemet", "darp" ve "hakaret" suçlarından adliyeye sevk edilmişti.Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Atilla Taş ve eşinin polise saldırdığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

sarkici-atilla-tasin-polise-saldirdigi-anlara-ait-goruntuler-ortaya-cikti.jpg

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşılırken görüntülerde, eğlence mekanından dışarı çıkarıldıktan sonra polis ekiplerinin geldiği ardından Taş çiftinin polise saldırdığı görüldü. Çiftin polis merkezinde de taşkınlık çıkardığı anlar görüntülerde yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.