Şarküteride dehşet anları! Genç kadını öldürüp kaçtı

Burdur’da 2 çocuk annesi genç kadın, çalıştığı şarküteriye gelen bir kişinin av tüfekli saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Kaçan zanlı, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Şarküteride dehşet anları! Genç kadını öldürüp kaçtı

Bucak ilçesi Karayvatlar Mahallesi Gazi Caddesi’ndeki şarküteride yaşanan olayda, iddiaya göre; yanında getirdiği av tüfeğiyle şarküteriye giren R.T, henüz bilinmeyen nedenle burada çalışan Hatice Işık’a (28) 3 el ateş etti.

Saçmaların isabet ettiği Hatice Işık kanlar içerisinde yere yığılırken, R.T. ise olay yerinden uzaklaştı.

Şarküterideki diğer çalışanlar ve silah sesini duyanlar olay yerine ambulans ve polis istedi. İhbar sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, gelen sağlık ekipleri Hatice Işık’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

sarkuteride-dehset-anlari-genc-kadini-oldurup-kacti.jpg

AV TÜFEĞİNİ OLAY YERİNDE BIRAKTI

Hatice Işık’ı vuran R.T.’nin olaydan sonra kullandığı tüfeği olay yerinde bırakıp, bir araçla uzaklaştığı belirlendi. Polis ekipleri olay yerinden kaçan saldırganı Alaattin Mahallesi'nde yakaladı. Katil zanlısı R.T. Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

sarkuteride-dehset-anlari-genc-kadini-oldurup-kacti-001.jpg

CENAZE MORGA KALDIRILDI

Hatice Işık’ın cansız bedeni olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra Cumhuriyet savcılığının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Bucak Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olay yerine gelen Hatice Işık’ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.