Seçim kutlaması sırasında balkon çöktü: 18 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kesin olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasındaki balkonun çökmesi sonucu 18 kişi yaralandı. Balkonun çökme anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Seçim kutlaması sırasında balkon çöktü: 18 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde CHP Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık yarışı önde tamamladı. Birçok partili, seçim zaferini kutlamak için Yeni Mahalle Karağolanoğlu Caddesi'nde bulunan parti binası önünde toplandı.

SEÇİM KUTLAMASINDA BALKON ÇÖKTÜ

Caddede devam eden kutlamaların yanı sıra ikinci kattaki parti binasına çıkan kalabalık bir grup, ilçe binasının iki balkonunu doldurdu.

secim-kutlamasi-sirasinda-balkon-coktu-8-yarali-001.jpg

3’Ü AĞIR 18 KİŞİ YARALANDI

Kutlamalar coşku içerisinde devam ederken, ağırlığı daha fazla kaldıramayan balkonlardan birisi üzerindekilerle birlikte çöktü. Balkonun çökmesi sonucu caddede ve balkonda bulunan partililerden 18 kişi yaralandı.

secim-kutlamasi-sirasinda-balkon-coktu-8-yarali.jpg

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi. Balkonun altında kalan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Seçim kutlamalarının sonlandırılması ve yaralıların tahliye edilmesinin ardından parti binasının çöken balkonu iş makinesi tarafından güvenli bir şekilde yıkılarak, molozlar kaldırıldı.

BALKONUN ÇÖKME ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.