Şehidimizin hayaliydi! Bir ev de ünlü sanatçı alacak

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Müslüm Özdemir’in hayalinin depremde evi yıkılan anne ve babasına ev almak olduğu öğrenildi. Yürek burkan hikayenin ardından ünlü sanatçı Halut Levent de harekete geçti. Levent aileye ev hediye edecek.

Şehidimizin hayaliydi! Bir ev de ünlü sanatçı alacak

Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir şehit oldu.

ACI HABERİ ÇADIRDA ALDILAR

Şehidimizin acı haberi, Kahramanmaraş'ta çadırda kalan annesi Ümmihani ve Ali Özdemir’e ulaştı. Şehit Özdemir’in ailesinin 6 Şubat'taki depremlerde evlerinin yıkıldığı öğrenildi.

HAYALİ EV ALMAKTI

Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, acı habere çok üzüldüklerini belirterek, "Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı" diye konuştu.

sehidimizin-hayaliydi-bir-ev-de-unlu-sanatci-alacak.jpg

HALUK LEVENT AİLEYE EV HEDİYE EDECEK

Yürek burkan hikayenin ardından ünlü sanatçı Haluk Levent de harekete geçti. Levent’in, Hasan Can Kaya’nın da desteği ile şehit Özdemir’in ailesine ev hediye edeceği öğrenildi.

Haluk Levent, “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz Sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız” dedi.

sehidimizin-hayaliydi-bir-ev-de-unlu-sanatci-alacak-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.