Şehidimizin yıllar önceki paylaşımı gerçek oldu, yürekler yandı

Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Uzman Çavuş Reşat Ergin'nin acı haberi ailesine ulaştı. Annenin feryadı ortalığı inletirken, Ergin'in 2013 yılında "Bir gün annemin çığlığıyla tüm şehir uyanacak ama ben uyanmayacağım" paylaşımı yaptığı görüldü.

Şehidimizin yıllar önceki paylaşımı gerçek oldu, yürekler yandı

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Ergin'in müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirilen Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şehit olan Uzman Çavuş Reşat Ergin'in (27) acı haberi, Manisa'nın Akhisar ilçesindeki ailesine ulaştı. Şehit haberinin ulaştığı memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesinde Ergin'in baba ocağına Türk Bayrağı asıldı. Kaymakam Kaan Peker'den acı haberi alan alan şehit ailesi gözyaşlarına boğuldu.

sehidimizin-yillar-onceki-paylasimi-gercek-oldu-yurekler-yandi.jpg

PAYLAŞIMI GERÇEK OLDU

Şehit Ergin'in 2013 yılında "Annemin çığlığıyla tüm şehir uyanacak ama ben uyanmayacağım" şeklindeki paylaşımı gerçeğe dönüşürken acılı anne Gülşah Ergin'in feryatları yürekleri dağladı.

Şehit uzman çavuş Reşat Ergin'in yarın düzenlenecek tören sonrası toprağa verilmesi bekleniyor.

sehidimizin-yillar-onceki-paylasimi-gercek-oldu-yurekler-yandi-001.jpg

sehidimizin-yillar-onceki-paylasimi-gercek-oldu-yurekler-yandi-003.jpg

 

 

ŞEHİDİMİN KANI YERDE KALMADI

Bu arada Milli Savunma Bakanlığı'nın son dakika açıklamasına göre; Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Açıklamada, "Tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmadı, kalmayacak! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.