Şehit ağabeyi Gökhan Delen’in doğum gününde anne oldu

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Aksaraylı Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (32) şehit olmuştu. Şehidimizin kardeşi Büşra Aslan (29), ağabeyinin doğum gününde bir bebek dünyaya getirdi. Bebeğe Elzem Meva adı verildi.

Şehit ağabeyi Gökhan Delen’in doğum gününde anne oldu

Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü.

ŞEHİT AĞABEYİ’NİN DOĞUM GÜNÜNDE ANNE OLDU

Delen'in hamile kardeşi Büşra Aslan, bugün, şehit kardeşinin doğum gününde anne oldu. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu da 'Elzem Meva' adını verdiği kız çocuğunu dünyaya getiren Büşra Aslan'ı, hastaneye ziyaret etti.

aksarayli-sehit-agabeyi-gokhan-delenin-dogum-gununde-anne-oldu.jpg

Vali Kumbuzoğlu, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. Bir ay önce şehadete kavuşan şehidimiz Gökhan Delen'in yeğeni bugün dünyaya geldi. Şehidimiz Gökhan Delen ile yeğeni Elzem Meva'nın da doğum günleri bugün. İnşallah şehidimizin minik yeğeni dayısı gibi vatana millete hayırlı bir birey olur. Kendisine hayırlı bir ömür diliyorum. Ay yıldızın gölgesinde ömrü bereketli olsun" dedi.

aksarayli-sehit-agabeyi-gokhan-delenin-dogum-gununde-anne-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.