Şehit ailesini 846 bin TL dolandıran 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
|
Son Güncelleme: 21.09.2025 14:00
Edirne’de şehit ailesini telefonla arayıp, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak 846 bin lira dolandıran 11 şüpheli yakalanarak, adliyeye sevk edildi.
Edirne'de yaşayan bir şehit ailesi, telefonda kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan kişiler tarafından 846 bin TL dolandırıldı.
İhlas Haber Ajans'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; ihbar üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kapsamlı çalışma başlattı.
Yapılan çalışmayla şüpheliler belirlendi. İstanbul ve Antalya'da düzenlenen operasyonla şüpheliler E.G., İ.K., M.H., B.Ö., K.S.E., A.E., A.Y., H.H.A., S.D., Ş.G. ve H.A. yakalandı.

Edirne'ye getirilen 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.