Altın 5743.85
BIST 11007.37
Dolar 42.5228
Euro 49.5529
Sterlin 56.732

Şehit annesinin vasiyeti yerine getirildi

Şanlıurfa'da 1992 yılında şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ekrem Çetin’in annesi Remziye Çetin, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit annesinin, cenazesinin askerlerin omzunda taşınması vasiyeti yerine getirildi.

Şehit annesinin vasiyeti yerine getirildi

1992 yılında Şanlıurfa'da şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ekrem Çetin'in annesi Remziye Çetin, dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Çetin için Eğirdir ilçesi Sevinçbey köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Ari, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

OĞLUNUN YANINA DEFNEDİLDİ

Şehit annesi Remziye Çetin'in, daha önce kendisini ziyaret eden protokolden talep ettiği, ölünce cenazesinin askerlerin omzunda uğurlanması vasiyeti yerine getirildi. Remziye Çetin'in cenazesi, Sevinçbey köyü Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle köy mezarlığına getirildi. Remziye Çetin, şehit oğlu Ekrem Çetin'in mezarının yanına defnedildi.

sehit-annesinin-vasiyeti-yerine-getirildi-001.jpg

sehit-annesinin-vasiyeti-yerine-getirildi-002.jpg

sehit-annesinin-vasiyeti-yerine-getirildi.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.