Altın 7301.11
BIST 12433.5
Dolar 44.0611
Euro 51.1902
Sterlin 58.9027

Şehrin ilk kadın otobüs şoförü oldu

Kırıkkale'de yaşayan 3 çocuk annesi Özlem Özcan Satılmış (45), çocukluk hayalini gerçekleştirerek şehrin ilk kadın belediye otobüsü şoförü oldu.

Şehrin ilk kadın otobüs şoförü oldu

Kırıkkale Belediyesi bünyesinde kentin ilk kadın belediye otobüsü şoförü olan 3 çocuk annesi Özlem Özcan Satılmış (45), çocukluk hayalini gerçekleştirerek direksiyon başına geçti.

Sanayi Mahallesi hattında görev yapan Satılmış, her gün yaklaşık 8 saat direksiyon başında kalarak yolcuları güvenle taşıyor.

sehrin-ilk-kadin-otobus-soforu-oldu

“HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Hayalini gerçekleştirdiğini anlatan Satılmış, "Hayalimdi, hayalimi gerçekleştirdim. İşe önce 'E' ehliyeti alarak başladım. Traktör sürüyordum ve çok seviyordum. Kendimi geliştirmek istedim. Kırıkkale Belediyesi'nin kadın otobüs şoförü alacağımı duydum. ‘Ben de yapabilirim' dedim ve başardım. Çok mutluyum" dedi.

sehrin-ilk-kadin-otobus-soforu-oldu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara mesaj veren Satılmış, "Tüm kadınların da başarabileceğine inanıyorum. Yeter ki kendilerine güvensinler. Başaramayacakları hiçbir şey yoktur" diye konuştu.

sehrin-ilk-kadin-otobus-soforu-oldu

Satılmış, sabah saat 06.30'da otobüsünü alarak terminale geldiğini ve saat 07.00 seferiyle yolculuğa başladığını belirtti.

sehrin-ilk-kadin-otobus-soforu-oldu

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.