Altın 5787.225
BIST 10985.66
Dolar 42.5039
Euro 49.5721
Sterlin 56.8139

Şeker Pancarı alım fiyatında değişiklik yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2025-2026 üretim yılı için şeker pancarı alım fiyatının kota tamamlama primiyle birlikte ton başına 3 bin 100 lira olarak güncellendiğini açıkladı.

Şeker Pancarı alım fiyatında değişiklik yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2025-2026 üretim yılı şeker pancarı alım fiyatının yeniden belirlendiğini duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’nin (TürkŞeker) pancar alım fiyatına ilişkin bilgi paylaşıldı.

Buna göre, 30 Eylül’de kota tamamlama primi dahil ton başına 2 bin 975 lira olarak açıklanan şeker pancarı alım fiyatı, yapılan güncellemeyle birlikte 3 bin 100 lira olarak belirlendi.

Yeni fiyatın üreticilere hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.