Altın 6000.173
BIST 11150.9
Dolar 42.9343
Euro 50.5206
Sterlin 57.9388

Serinlemek için baraj gölüne giren iki genç boğuldu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde serinlemek için Karakaya Baraj Gölü'ne giren 2 genç boğularak can verdi. Ekiplerin yardımıyla sudan çıkarılan Ozan Alanur (21) ve Mahmut Çelik’in (22) cesedi, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Serinlemek için baraj gölüne giren iki genç boğuldu

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Suyatağı köyü Kale mezrasında kayısı yetiştiriciliği yapan Ozan Alanur (21), Malatya'dan misafir gelen arkadaşı Mahmut Çelik (22) ile göl kıyısında kayısı kasası yıkadıkları sırada serinlemek için göle girdi.

İki arkadaşın gölde, bir süre yüzdükten sonra çıkmadıklarını fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yardımıyla sudan çıkarılan Alanur ve Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde jandarma ve savcılık incelemesinin ardından iki kişinin cesedi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.