Sesiyle Ünlü Binbaşı Özçelik kimdir? Gerçek Adı Ne?

Sosyal medyada sesi ile ünlü olan Binbaşı Özçelik kimdir? Sorusunun cevabı bugünlerde sıkça araştırılıyor. Binbaşı Özçelik’in özellikle yüzü çok merak ediliyor. Peki Binbaşı Özçelik'in gerçek adı ne, sesi gerçek mi, nerede görev yapıyor?

Sesiyle Ünlü Binbaşı Özçelik kimdir? Gerçek Adı Ne?

Sesiyle ünlü Binbaşı Özçelik’i herkes sosyal medyada yayınlanan Milli Savunma Bakanlığı Komando Teçhizat Tanıtım videosu ile tanıdı.

Sesiyle sosyal medya üzerinde popüler bir isim haline gelen Binbaşı Özçelik'in yüzü ve adı merak ediliyor.

Ancak kahraman askerimiz hakkında fazla bilgi bulabilmek mümkün değil.

Bilindiği kadarıyla Binbaşı Özçelik biyografisi şöyle:

Binbaşı Özçelik'in gerçek adının Halil olduğu düşünülüyor. Muğla Fethiye Garnizon Komutanı olarak görev yaptığı sırada Ankara'ya tayini çıkmasıyla biliniyor. Videolarda görülen Binbaşı Özçelik'in isminin Özgür olduğu da iddialar arasında. Konuyla ilgili net ve resmi bir bilgi yok.

Binbaşı Özçelik'in yüzü kayıtlara yansımıyor.

sesiyle-unlu-binbasi-ozcelik-kimdir-gercek-adi-ne-001.webp

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda Binbaşı rütbesinde bulunan ve sosyal medyada birçok edit videosuna konu olan Binbaşı Özçelik, MSB Komando Teçhizat Tanıtımında, "Faaliyetin amacı personelimizin her türlü hava ve arazi koşulunda, görevini yapabilmesi için güçlü savunma sanayi, TSK güçlendirme vakfı iştirakleriyle Milli Savunma Bakanlığımızca yerli ve milli olarak üretilen kıyafet, koruyu mebusa, silah, teçhizat, arazide kullanılan yaşam alanları, emniyet ve kolaylık tesisleri ile yeme içme dahil tüm malzemelerin kamuoyuna tanıtılmasıdır." ifadelerini kullanıyor.

sesiyle-unlu-binbasi-ozcelik-kimdir-gercek-adi-ne.webp

Konuşmasına devam eden Binbaşı Özçelik, "Personelimizin yurtiçi ve yurt dışında operasyon bölgelerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası ve milletin refahı için en zorlu arazi koşulları ve her türlü düşman tehdidi altında görev yaptığı bölgelerinde kullandığı tesis ve malzemelerden örnekler yer almaktadır." diyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.