Altın 6165.584
BIST 11340.1
Dolar 42.7734
Euro 50.3849
Sterlin 57.7109

Sıfır minibüsü çaldı, yakalanınca kendini araca kilitledi!

Bursa'da 29 yaşındaki Caner K, bir otomotiv firmasına ait sıfır kilometre minibüsü çaldı. Polisin 20 kilometrelik takibi sonrası şüpheli yakalandı. Caner K. bu kez kendini araca kilitledi. Polis lastiklere ateş etti, şüpheli teslim oldu.

Sıfır minibüsü çaldı, yakalanınca kendini araca kilitledi!

Bursa Haber: Olay, Orhangazi ilçesi Çeltikçi Kavşağında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Gemlik ilçesinde bulunan Serbest Bölgede faaliyet gösteren bir otomotiv firmasına ait park alanından, minibüs çalındığı ihbarı üzerine polis, çalışma başlattı.

Çalıntı minibüsün Gemlik ilçesinde olduğu tespit eden polis, aracı takibe aldı. Polis ekiplerinin takibe aldığı minibüsü kullanan şüpheli, takip edildiğini anlayınca izini kaybettirdi.

Minibüsün bir süre sonra da Orhangazi yolunda seyir halinde olduğu belirlendi. Tali yollardan Orhangazi ilçesine kadar ilerleyen minibüsün sürücüsü, Gemlik ve Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından, 20 kilometrelik takiple, Çeltikçi kavşağındaki trafik ışıklarında önü kesilerek durduruldu.

sifir-minibusu-caldi-yakalaninca-kendini-araca-kilitledi.jpg

KAPILARI AÇMAYINCA, POLİS LASTİKLERE ATEŞ ETTİ

Polis ekipleri sürücü koltuğunda bulunan şüphelinin minibüsten inmesini istedi. Şüpheli, kendisini minibüse kilitleyince, polis, aracın lastiklerine ateş etti. Şüpheli, bunun üzerine kapıları açarak minibüsten indi.

İsminin Caner K. olduğu belirlenen şüpheli gözaltına alınırken, ekipler minibüste inceleme yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

sifir-minibusu-caldi-yakalaninca-kendini-araca-kilitledi-001.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.