Sokak köpeklerinden kaçmak isteyen çocuk, otomobilin çarpması sonucu öldü

Adana’da bisikletiyle kaldırımda giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmak için birden yola fırlayan 13 yaşındaki Arda Doruk Derin, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acı an, kameraya anbean yansıdı.

Sokak köpeklerinden kaçmak isteyen çocuk, otomobilin çarpması sonucu öldü

Kaldırımda bisikletiyle giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ve kaçmak isteyen bisikletli çocuk, otomobilin çarpması sonucu can verdi.

2000 Evler Mahallesi Öğretmenler Bulvarı üzerinde yaşanan kazada, 13 yaşındaki Arda Doruk Derin, bisikletiyle kaldırımda giderken bölgede sürü halinde başıboş gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

CAN HAVLİYLE BULVARA FIRLADI

Derin, köpeklerden korkup kaçarken bisikleti ile bulvara fırladı. Bu sırada toplu taşıma aracı çocuğa çarpmaktan son anda kurtulurken, yan şeritten gelen bir başka otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle fırlayan çocuk, refüjün kenarına düşerek ağır yaralandı.

sokak-kopeklerinden-kacmak-isteyen-cocuk-otomobilin-carpmasi-sonucu-oldu-001.jpg

HASTANEDE CAN VERDİ

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberine göre; Otomobil sürücüsü M.B, hemen aracını sağa çekip çocuğun yardıma koştu. Kazayı gören diğer vatandaşlar da sağlık ekiplerine haber verdi. Derin, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak kurtarılamadı. Kazadan sonra gözaltına alınan otomobil sürücüsü, kusurlu bulunmadığı için ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Derin’in cenazesi ise yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından Kabasakal Mezarlığında defnedildi.

sokak-kopeklerinden-kacmak-isteyen-cocuk-otomobilin-carpmasi-sonucu-oldu-002.jpg

BABASI ÇİFTE ACI YAŞADI

Kazada hayatını kaybeden çocuğun babası Mehmet Derin’in bu olaydan iki hafta önce de babasının kaybettiği öğrenildi. Derin, çocuğunu da kazada kaybedince iki hafta arayla hem baba hem evlat acısı yaşadı.

sokak-kopeklerinden-kacmak-isteyen-cocuk-otomobilin-carpmasi-sonucu-oldu.jpg

“BU İLK OLAY DEĞİL”

Bu arada kazayı gören Mehmet Şaşmaz, çocuğun sokak köpeklerinden kaçmak isterken aracın altında kalıp can verdiğini söyleyerek, “Burada sokak köpeklerinden kaynaklanan ilk olay değil. Daha önce de bir kişi bu köpekler saldırdığı için ayağını kırmıştı. Burada köpeklerden herkes şikayetçi, köpekler herkese saldırıyor. Burada sürü halinde geziyorlar. 15-20 tane köpek var. Mahalleli ve esnaf şikayetçi oluyor ancak hiçbir şey olmuyor” dedi.

sokak-kopeklerinden-kacmak-isteyen-cocuk-otomobilin-carpmasi-sonucu-oldu-003.jpg

Öte yandan çocuğun ölümüne neden olan köpekler bulvar kenarındaki boş arazide görüntülendi.

Köpeklerin özellikle yayalara, bisikletli ve motosikletli kişilere saldırmaya devam ettiği görüldü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.