Altın 6016.48
BIST 11341.9
Dolar 42.7985
Euro 50.1853
Sterlin 57.3296

Sokak sokak gezip 11 kişiyi bıçaklamıştı: Yeni gelişme!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde komşusunun evini taşladıktan sonra sokak sokak gezip 11 kişi bıçaklayan şüpheli polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sokak sokak gezip 11 kişiyi bıçaklamıştı: Yeni gelişme!

Olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesi Süleymaniye Mahallesi’nde yaşandı.

İddiaya göre; daha önce yaşadığı binadaki komşularının evine giderek camlarını taşlayan Abdullah Ö., gün boyunca çeşitli mahallelerde sokak sokak gezerek toplam 11 kişiyi bıçakladı.

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şahsı yakalamak için harekete geçti.

sokak-sokak-gezip-11-kisiyi-bicaklamisti-yeni-gelisme.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Akşam saatlerinde ekiplerin çalışmasıyla Abdullah Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin uyuşturucu, hırsızlık ve kasten yaralamadan 14 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili konuşan bina sakinlerinden Melih Egemen, “O şahıs daha önce burada oturuyordu. Daha önce de binada çok problem oldu. Burada çok sorun çıkardı. Bundan 2-3 ay önce yine bu eve saldırdı. İnsanlar şikayetçi oldu. Bu sabah da yine gelmiş. Elinde bıçakla camları taşlamaya başlamış. Buradan da Esenyurt meydana kadar 7-8 kişiyi bıçaklamış. Daha önce de şikayetçi olundu. Duyduğum kadarıyla annesini, ablasını da bıçaklamış” dedi.

sokak-sokak-gezip-11-kisiyi-bicaklamisti-yeni-gelisme-001.jpg

Kaynak:İHA / DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.