Sokakta yürürken başından ve bacağından vuruldu

Mardin’de 2 çocuk babası adam, sokakta yürürken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başından ve bacağından yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Sokakta yürürken başından ve bacağından vuruldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sokakta yürürken, silahlı saldırıya uğrayan M.Ş.T. başından ve bacağından yaralandı. Polis, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi 326’ncı Sokak'ta meydana gelen olayda, 2 çocuk babası M.Ş.T., sokakta yürürken, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

sokakta-yururken-basindan-ve-bacagindan-vuruldu.jpg

Başından ve bacağından yaralanan M.Ş.T., ilk müdahalenin ardından ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. M.Ş.T.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, polis, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.