Son Dakika: Ankara'da bir binada patlama yaşandı!

Son Dakika Haberi! Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. 6 kişi yaralı kurtarıldı, ancak biri çocuk 2 kişi müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir binada patlama meydana geldi. Patlama sonucunda bir bölümü çöken binadan 2'si çocuk toplam 6 kişi yaralı olarak çıkarıldı.

ankara-patlama.jpg

Kızlarpınarı Caddesi'ndeki 114 numaralı binada meydana gelen patlama sonrası emniyet, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

İlk tespitlere göre doğalgaz sızıntısı nedeniyle gerçekleştiği tahmin edilen patlama sonucu binanın bir bölümü çöktü.

ankara-patlama-001.jpg

Arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar enkazdan 2'si çocuk, 1 hamile kadın olmak üzere toplam 6 kişi yaralı olarak çıkarıldı.

Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.

son-dakika-ankarada-bir-binada-patlama-yasandi.jpg

6 KİŞİ YARALANDI, İKİSİ AĞIR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ankara Keçiören’de bir apartmanda, kaynağı henüz bilinmeyen patlama sonucu meydana gelen göçükte ikisi ağır 6 kişi yaralanmıştır. Olay yerine 8 adet 112 ambulansı görevlendirilmiş olup yaralılar 112 ambulansları ile hastanelere nakledilmektedir. Ekiplerimizle takipteyiz." dedi.

son-dakika-ankarada-bir-binada-patlama-yasandi-001.jpg

VALİ ŞAHİN: LPG PATLAMASI GİBİ DURUYOR

Ankara Valisi Vasip Şahin ise, "LPG patlaması gibi görünüyor. Ama tabii durum netleşince kesin bilgi vereceğiz. 6 yaralımız var, birinin durumu da ağır. Enkaz altında yaralı var mı yok mu incelemesi sürdürülüyor." ifadelerini kullandı.

son-dakika-ankarada-bir-binada-patlama-yasandi-002.jpg

ACI HABERİ BAKAN KOCA DUYURDU

Bakan Koca, saat 01.00'de acı haberi duyurdu, "Ankara Keçiören'de bir binada yaşanan patlamada 2'si ağır 6 yaralımız olduğunu belirtmiştik. Ağır yaralı olanların ikisi de çocuk. Maalesef tüm çabalara rağmen yavrularımızdan birisi kurtarılamadı. Diğer yavrumuzun durumu ise hâlâ ciddiyetini koruyor. Başımız sağ olsun." dedi.

son-dakika-ankarada-bir-binada-patlama-yasandi-003.jpg

Ankara Valisi Vasip Şahin saat 01.10'da yaptığı açıklamada, can kaybının 2'ye yükseldiğini bildirdi. Şahin, hayatını kaybedenlerin Türkmen bir baba ve kızı olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.