Son Dakika: Sakarya'da eğitim uçağının düştüğü iddiası

Son Dakika Haberi! Sakarya’nın Pamukova ilçesine bağlı Gökgöz Mahallesi’nde eğitim uçağının düştüğü iddia ediliyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Son Dakika: Sakarya'da eğitim uçağının düştüğü iddiası

Sakarya'nın Pamukova ilçesine bağlı Gökgöz Mahallesi'nde eğitim uçağının düştüğü öne sürülüyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, bölgeden siren seslerinin yükseldiği belirtiliyor.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre; uçağın düştüğünün belirtildiği Gökgöz Mahallesi’ne giden ekipler, drone ile arama çalışması başlattı. Ekiplerin arazide yaptığı arama çalışmasında herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Uçağın düştüğünü küçük bir çocuğun gördüğü, dedesinin de ihbarda bulunduğu öğrenildi. Ekiplerin arama çalışması devam ediyor.

"UÇAĞIN DÜŞTÜĞÜ YÖNÜNDE BİLGİ EDİNİLEMEDİ"

Sakarya’nın Pamukova ilçesi Gökgöz Mahallesi’nde eğitim uçağının düştüğü ihbarı üzerine bölgede incelemede bulunan ekipler, herhangi bir bulguya rastlamadı. Yapılan soruşturmada bölgede bulunan eğitim uçaklarının hangarlarda olduğu ve herhangi bir uçağın düştüğü yönünde bilgiye ulaşılamadığı kaydedildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.