Son Dakika: Van’dan acı haber! Samet Bektaş şehit oldu

Son Dakika Haberi! Van Başkale’de teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş şehit oldu.

Son Dakika: Van’dan acı haber! Samet Bektaş şehit oldu

Acı haberi, Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Van'ın Başkale ilçesinde 4 Kasım 2023 tarihinde ikmal faaliyeti ile görevlendirilen askeri aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucu, kahraman silah arkadaşımız Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

son-dakika-vandan-aci-haber-samet-bektas-sehit-oldu.jpeg

Şehidimizin, Kahramanmaraş Göksun nüfusuna kayıtlı olduğu ve acı haberin ailesine ulaştığı bildirildi.

son-dakika-vandan-aci-haber-samet-bektas-sehit-oldu-001.jpeg

Baba Cuma Ali Bektaş ile anne Sultan Bektaş, acı haberle gözyaşlarına boğulurken, eve ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehit Samet Bektaş, yarın Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenecek olan törenin ardından Kazandere Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.