Sosyal deney rezaleti! Kurban seçtikleri yaşlı kadını böyle ağlattılar

Birkaç gencin sosyal deney adı altında yaptıkları çekim büyük tepki gördü. “Evim barkım yok, annem, babam yok, yiyecek ekmeğin yok, yurtlarda büyüdüm yiyecek bir şeyler verir misin?” diyerek Anadolu kadınına yalan söyleyen gençler yaşlı kadını ağlattılar.

Sosyal deney rezaleti! Kurban seçtikleri yaşlı kadını böyle ağlattılar

“Şaka da olsa yalan söylemeyiniz” emrine rağmen Tokat’da yapılan sosyal deney adı altındaki baştan sonra yalan kokan çekim, yayınlandıktan sonra tepkilere neden oldu.

DAKİKALARCA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yardımsever ve duygusal Tokatlı Anadolu kadınının, “Evim barkım yok, annem, babam yok, yiyecek ekmeğin yok, yurtlarda büyüdüm, yiyecek bir şeyler verir misin?” diye kapısını çalındı. Kapıyı açan ve yiyecek bir şeyler isteyen gence yardıma koşup yemek getiren Tokatlı yaşlı kadın, gencin yalanlarıyla gözyaşlarına boğuldu ve dakikalarca gözyaşı döktü.

OTURUP YEMEKLERİ YEDİ

İkram edilen yemeklerden yiyen genç daha sonra hüngür hüngür ağlayan kadından, kameraya el sallamasını istedi. “Bunun adı sosyal deney” diyerek söylediklerinin yalan olduğunu açıkladı. “Seni de biraz ağlattık ama…” diyerek adeta dalga geçen genç, getirdiği küçük bir paketi hediye etmek istediğini söyledi.

sosyal-deney-rezaleti-kurban-sectikleri-yasli-kadini-boyle-aglattilar.jpg

“PAYLAŞILIYORSA ART NİYET VARDIR”

Psikologlar bu tür çekimlerin faydasından çok zararının olduğunu belirterek, “Bundan böyle herkes kapısına gelen ihtiyaç sahibine inanarak değil acaba kandırılıyor muyum gibi bir endişeyle bakacak. Sosyal deneyler insanları rencide etmeden, sosyal medyada ya da basında paylaşılmadan yapılır. Paylaşılıyorsa art niyet var demektir. Şimdi duygusal travma yaşayan bu yaşlı kadının gözyaşlarının bedelini kim ödeyecek? Denek olarak seçilen bu yaşlı kadın; yaşadıklarını, duyduklarını uzun süre unutamayacak. Bunun bedelini kim ödeyecek.” diyerek yapılanın yanlış olduğunu dile getirdi.

 

 

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum