Suç örgütlerine geçit yok! Ahmet Söylemez çetesi çökertildi

İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "KAFES-33" Operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Örgüt elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı.

Suç örgütlerine geçit yok! Ahmet Söylemez çetesi çökertildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İstanbul, Ankara, Diyarbakır ve Mersin’de elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütüne yönelik Kafes-33 operasyonu gerçekleştirildi.

TEHDİT, HARAÇ, SİLAHLI SALDIRI

Örgütün; iş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları ve bu sayede iş yerlerinden para talep ettikleri, iş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri, para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi.

suc-orgutlerine-gecit-yok-ahmet-soylemez-cetesi-cokertildi.png

SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ

Operasyonlarda Ahmet Söylemez çetesi çökertildi, örgüt elebaşı ile birlikte toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.