Sürücüler dikkat! Bu yol 46 gün kapalı olacak

Kara yollarında son durum ne, hangi yollar kapalı? Karayolları Genel Müdürlüğü, günlük bültenini yayımladı. Yeni Konya-Antalya yolundaki Demirkapı Tüneli yine kapalı. Anadolu Otoyolu'ndaki bir bölüm de 46 gün kapalı olacak.

Sürücüler dikkat! Bu yol 46 gün kapalı olacak

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı Kesimi arasında (Bolu Dağı Geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenilemesi çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde otoyol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılacak ve sürücüler tekrar Abant Kavşağından otoyola katılım sağlayabileceklerdir. (25.09.2023 08:00/09.11.2023 17:00)

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

2023/07/21/kapatilan-demirkapi-tuneli-ne-zaman-acilacak.jpg

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Bursa Batı Kavşağı-Karacabey Kavşağı İzmir ve İstanbul istikametlerinde 31-40.km.leri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle trafik işaretlemesi bant aktarma olarak yapılacak olup, trafik akışı karşı yönden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Turgutlu-Salihli yolunun 1-2.km.sindeki Turgutlu Köprülü Kavşağının Salihli istikametinde köprü genleşme derzi onarımı çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılmıştır. Trafik yan yoldan verilmiştir Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 40.km.sinde bulunan Karahisar Üstgeçit Köprüsünün (Özdilek Kavşağı) genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle Uşak-Afyonkarahisar istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım yan yoldan sağlanmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 60-63.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bozüyük-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Sarıkaya-Boğazlıyan yolunun 40-58.Km.leri arasında sathi kaplama çalışması yapılacağından dolayı ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekmektedir.

Kelkit Kavşağı-Erzincan yolunun 57-58.km.leri arasında bulunan sanat yapıları bakım onarım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Fethiye-Seydikemer-Söğüt yolunun 11-59.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir

Gümüşhane-Bayburt İl sınırı-Bayburt yolunun 24-30.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak servis yolundan sağlanmaktadır.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.