Sürücüler dikkat! Konya bağlantılı iki yol kapatıldı

Karayolları günün yol durumunu açıkladı. Son bilgiye göre; hangi yollar kapalı, hangi yollarda çalışma var? İşte Konya’nın da yer aldığı listede son durum.

Sürücüler dikkat! Konya bağlantılı iki yol kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Saray Kavşağı-Çorlu Kavşağı Edirne İstikametinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak olup; ulaşım diğer istikametten gidiş-geliş olarak sağlanacaktır.

Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Kahramankazan Kavşağı kesimi 1-2.km.leri arasında Hamamçayı Köprüsünde giriş derzinde meydana gelen hasar nedeniyle İstanbul istikametinde banket ve 1.şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer iki şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Gaziantep Batı Kavşağı-Gaziantep Kuzey Kavşağı Kesimi 8-12.km.leri arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Konya-Afyonkarahisar yolu Ilgın Şehir Geçişinin 17+680 km.sinde bulunan Ilgın Otogar Kavşağı Üst Geçidinde genleşme derzi onarım işi nedeniyle Konya-Afyonkarahisar istikameti ulaşıma kapatılmış olup trafik yan yoldan sağlanmaktadır.

Gümüşhane-Bayburt yolunun 5-8.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Ordu-Giresun yolunun 15-18.km.leri (Havaalanı Kavşağı- Piraziz Kavşağı) arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Balıkesir -İzmir yolunun 2-3.km.leri arasında Küçükbostancı Köprüsünde genleşme derzi bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kastamonu-Tosya yolunun 27-29.km.leri arasında Keçidere Köprüsü ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bingöl-Karlıova yolunun 25-28.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.