“Süt alamıyorum” diyen CHP’li kadının alkol masasında görüntüleri çıktı

CHP Genel Merkezi’ndeki emeklilerle ilgili bir programda kürsüye çıkartılan Yıldız Bacıoğlu, “Torunum benden süt istedi, alamadım” demişti. Torunlarına süt alamadığını iddia eden Bacıoğlu’nun alkol masasındaki fotoğrafları ortaya çıktı.

“Süt alamıyorum” diyen CHP’li kadının alkol masasında görüntüleri çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde emeklilerle ilgili düzenlenen bir programda kürsüye çıkartılan Yıldız Bacıoğlu, eşinden emekli maaşı aldığını belirtmiş, “Ben bu kışı battaniye altında geçirdim, torunum benden süt istedi, alamadım.” diye açıklama yapmıştı.

sut-alamiyorum-diyen-chpli-kadinin-alkol-masasinda-goruntuleri-cikti.jpg

ALKOL MASASINDA FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba bu konuşmayı sosyal medyadan yayınlamıştı. Ancak Bacıoğlu'nun evdeki 'alkol masası' fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı. Bu fotoğraflardan sonra sosyal medyadan tepki yağarken, sosyal medya kullanıcıları CHP'li Veli Ağbaba'nın paylaşımı altına tepkilerini dile getirdi.

sut-alamiyorum-diyen-chpli-kadinin-alkol-masasinda-goruntuleri-cikti-001.jpg

"ALAMADIĞI ASLAN SÜTÜYMÜŞ!"

İçki masasındaki fotoğrafları paylaşarak yorumlar yapanlardan bazıları, Veli Ağbaba'ya, “Parayı Aslan Sütü'ne yatıracağına, torununa süt alaydı.” diye tepki gösterdi. Mustafa Korkut ise "Süt mü alamamış yazık. Kastettiği süt aslan sütü mü acaba? Ee, fotoğrafa göre onu da her akşam içiyormuş. Sorun ne?” ifadelerini kullandı.

TIKLA İZLE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.