Tacize uğrayan kadın şikayetçi olmadı, şüpheliler serbest kaldı

İstanbul Beyoğlu’nda iki kişi yolda yürüyen kadını duvara sıkıştırıp taciz etti. Kadının çığlığı üzerine gelen çevredekiler şüphelilere müdahale etti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, iki şüpheli gözaltına alındı.

Tacize uğrayan kadın şikayetçi olmadı, şüpheliler serbest kaldı

Olay, 1 Ekim Salı günü saat 04.00 sıralarında Hüseyinağa Mahallesi’nde meydana geldi. Demirören Haber Ajansında (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre, iki kişi sokakta yürüyen 25 yaşındaki İremşan A.’yı takibe etti.

“AMCAMIN KIZI” DİYEREK KURTULMAYA ÇALIŞTI

Bir süre sonra kadının üzerine yürüyen şüpheliler, duvara sıkıştırıp taciz etmeye başladı. Çığlık atan kadını kurtarmak için çevredekiler müdahale etti. O sırada tacizcilerden biri, “amcamın kızı" diyerek çevredekilerden kurtulmak istedi.

istanbul-beyoglunda-iki-kisi-yolda-yuruyen-kadini-duvara-sikistirip-taciz-etti-kadinin-cigligi-uzerine-gelen-cevredekiler-suphelilere-mudahale-etti-o-anlar-guvenlik-kamerasina-yansirken-iki-supheli-gozaltina-alindi.jpg

'Amcanın kızı olsa ne olur" diyerek tepki gösteren vatandaşlar kadını tacizcilerin elinden kurtardı. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

tacize-ugrayan-kadin-sikayetci-olmadi-supheliler-serbest-kaldi-002.jpg

ŞİKAYETÇİ OLMADI, ŞÜPHELİLER SERBEST

İremşan A.'nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ise ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakıldı. Semir T.‘nin “cinsel saldırı", “mukavemet", “uyuşturucu madde kullanmak, “gasp" suçlarından Ömer K.’nın ise “cinsel saldırı, “kasten yaralama", “mukavemet", “otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

tacize-ugrayan-kadin-sikayetci-olmadi-supheliler-serbest-kaldi.jpg

CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden olaya ilişkin yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 24.09.2024 tarihi saat 04.15 sıralarında Beyoğlu, İlçesi Şehit Muhtar Mahallesinde meydana gelen cinsel saldırı olayı ile ilgili olarak;

Sokak içerisinde yürüyen bir kadına cinsel saldırıda bulunan Ö.K. ve S.T. isimli şahıslar olayyerinde devriye gezen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şahıslar hakkında "Cinsel Saldırı" suçundan adli işlem başlatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

tacize-ugrayan-kadin-sikayetci-olmadi-supheliler-serbest-kaldi-003.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.