Tarım Kredi en az 1200 personel alımı yapacak

Tarım Kredi Kooperatiflerinde çalışan yaklaşık bin 200 personelin iş sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle yeni ihaleye çıkıldı. Başvuru ve ihale kapsamına dair detaylar açıklandı. Firmanın en az 1.200 personel çalıştırması gerekiyor.

Tarım Kredi en az 1200 personel alımı yapacak

Tarım Kredi Kooperatifleri, 1200 personel alımı için yeni ilana çıktı. Resmi internet sitesinde yapılan duyuruda ihalenin konusu, kapsamı ve son teklif verme tarihleri açıklandı.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ PERSONEL ALIMI 2023

Açıklamada şunlar kaydedildi:

İhale Konusu: Merkez Birliği, Bölge Birliklerimiz ve bağlı Kooperatiflerimizin yardımcı hizmetler alım işinin, mevcut şirket ile devam eden sözleşmesinin sona erecek olması nedeni ile yeniden ihale edilmesi işidir.

İhale Kapsamı: Merkez Birliği, Bölge Birliklerimiz ve bağlı Kooperatiflerimizde, Yardımcı Destek Personeli, Yardımcı Teknik Personel ve Yardımcı Büro Personeli olarak çalışan yaklaşık 1.200 Personelin iş sözleşmesinin devredilmesidir.

Son Teklif Verme Tarihi ve Saati: 06.04.2023 Saat 17:00’dir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İhale Tarihi ve Saati: 10.04.2023 Saat 11:00’dir.

Geçici Teminat Bedeli: 500.000 TL(beşyüzbinTürklirası)’dir.

İhale ve Teklif Verme Yeri: Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yukarı Bahçelievler Mahallesi Wilhelm Thomsen Cad.No:7 Çankaya/ANKARA

İsteklilerin, sektörde en az 5 yıllık tecrübesinin bulunması ve İhale Kapsamında belirtilen 1.200 çalışandan az olmamak üzere kişi çalıştırıyor olması gerekmektedir.

İhale ile ilgili detaylar ve İsteklilerde aranan diğer şartlar İhale Şartnamesinde yer almaktadır. Şartname Yukarı Bahçelievler Mahallesi Wilhelm Thomsen Cad.No:7 Çankaya/ANKARA adresinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Performans Yönetimi Müdürlüğünde bedelsiz görülebilir ancak İhaleye katılmak isteyenler 5.000 TL bedelli Şartnameyi temin etmek zorundadır.

Kurumumuz 2886 ve 4734 sayılı ihale kanununa tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine kısmen veya tamamen vermekte serbesttir.”

tarim-kredi-en-az-1200-personel-alimi-yapacak.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.