Tartıştığı karısını bıçakladı! Şüpheli koca bebeğiyle gözaltına alındı

Aksaray’da Fatma G. (30), tartıştığı eşi Mustafa G. (31) tarafından çocuklarının gözü önünde darbedilip, karnından ve sol kolundan bıçaklandı. Şüpheli Mustafa G. ise bırakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebeğiyle gözaltına alındı.

Tartıştığı karısını bıçakladı! Şüpheli koca bebeğiyle gözaltına alındı

Olay, Aksaray’ın Laleli Mahallesi’ndeki müstakil bir evde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Mustafa G., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Fatma G.’yi çocuklarını gözü önünde darbetti.

EŞİNİ BIÇAKLADI

Fatma G., evden gitmek isteyince Mustafa G. bu kez mutfaktan aldığı bıçakla çocuklarının gözü önünde eşini karnından ve sol kolundan yaraladı. Gürültüyü duyan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

tartistigi-karisini-bicakladi.jpg

Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Fatma G.'yi beraberinde 4 yaşındaki oğlu ile birlikte Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Fatma G., ambulanstan indirildiği sırada "Eşim kavga etiğimiz için beni karnımdan ve kolumdan bıçakladı" dedi.

ŞÜPHELİ BEBEĞİYLE GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli Mustafa G. ise bırakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebeğiyle birlikte gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Mustafa G., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

tartistigi-karisini-bicakladi-supheli-koca-bebegiyle-gozaltina-alindi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.