Tedbirsiz sürücünün hemzemin geçitte mucize kurtuluşu: Durması için el etmiştim!

Amasya'da hemzemin geçitte aracından inip kapalı bariyeri açmaya çalışan sürücü, yük treninin altında kalmaktan kurtuldu. Sürücünün, trenin geldiğini görünce makinisti el işaretiyle uyarmaya çalışması da kameraya yansıdı. Sürücü, o anları anlattı.

Tedbirsiz sürücünün hemzemin geçitte mucize kurtuluşu: Durması için el etmiştim!

Büyük Kızılca köyünde 10 gün önce yaşanan kazada hemzemin geçitte yük treninin geçmesini beklemeyip ikaz tabelalarına dikkat etmeyen otomobil sürücüsü canını zor kurtardı, metrelerce sürüklenen otomobili ise hurdaya döndü.

Otomobili yük treninin altında kalırken son anda canını zor kurtaran sürücü Dursun Arslan (71), güvenlik kamerasına yansıyan o anları İhlas Haber Ajansı’na (İHA) anlattı.

tedbirsiz-surucunun-hemzemin-gecitte-mucize-kurtulusu-durmasi-icin-el-etmistim-001.jpg

“DURMASI İÇİN EL ETMİŞTİM”

Hızla gelen trenin makinistini yavaşlaması için elleriyle uyarmaya çalıştığına değinen Arslan, “Çarpışmadan sonra makinist hemen yanıma geldi. ‘Duracak imkanım yoktu. Bariyeri vur, kır, geç diye işaret ettim. Sen anlamadın' dedi. Yavaşlayıp durması için el etmiştim." diye konuştu.

tedbirsiz-surucunun-hemzemin-gecitte-mucize-kurtulusu-durmasi-icin-el-etmistim.jpg

"HER GÜN TORUNLARIMI YANIMA ALIRDIM, O GÜN İYİ Kİ ALMADIM"

Yaptığının tehlikeli olduğuna değinen Arslan, “Birinci bariyeri açık olarak gördüm. Ben 30-40 yıllık şoförüm. Ne geçitlerden geçtim. Her gün torunlarımı yanıma alırdım. O gün iyi ki almadım. Yoksa büyük bir facia olabilirdi. Bu bana büyük bir ders oldu. Bir daha hep dikkat edeceğim." şeklinde konuştu.

tedbirsiz-surucunun-hemzemin-gecitte-mucize-kurtulusu-durmasi-icin-el-etmistim-002.jpg

İşte o anlar ve sürücünün dikkat çeken sözleri: 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.