Telefonundakileri görünce karısına dehşeti yaşattı

Kocaeli’de kocası tarafından 15 yerinden bıçaklanan 2 çocuk annesi kadın ağır yaralandı. Gözaltına alınan zanlı, ilk ifadesinde, eşinin telefonunda gördüklerinden kendisini aldattığı yönünde şüphelerinin oluştuğunu, kavganın bu yüzden çıktığını söyledi.

Telefonundakileri görünce karısına dehşeti yaşattı

Olay, Körfez Hacıosman Mahallesi Uygun Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Binanın 3'üncü katında oturan Burhan Emrah Ş. (30) ve 7 yıllık eşi Rabia Buse Ş. (28) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Burhan Emrah Ş, mutfaktan aldığı bıçakla eşi Rabia Buse Ş'ye saldırdı.

KOMŞULAR YARDIMA KOŞTU

Kanlar içinde kalan Rabia Buse, apartman boşluğuna çıkarak alt kat komşusundan yardım istedi. Sesleri duyan diğer komşular da evlerinden çıktı. Komşular, Burhan Emrah Ş'nin elinden bıçağı aldı. Bu sırada ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanaması olan Rabia Buse Ş, komşularından birinin aracı ile Körfez Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 15 yerinden bıçaklanan 2 çocuk annesi Rabia Buse Ş, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı. 

telefonundakileri-gorunce-karisina-dehseti-yasatti.jpg

EŞİNİN TELEFONUNDA GÖRDÜKLERİNDEN ŞÜPHELENMİŞ

Burhan Emrah Ş, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burhan Emrah Ş. ifadesinde, eşinin telefonunda gördüklerinden kendisini aldattığı yönünde şüphelerinin oluştuğunu ve bu nedenle çıkan kavga esnasında kendisini kaybederek bıçakladığını söyledi. Burhan Emrah Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

telefonundakileri-gorunce-karisina-dehseti-yasatti-001.jpg

AMELİYATI 5 SAAT SÜRDÜ

Rabia Buse Ş'nin ameliyatının ise 5 saat sürdüğü, yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

telefonundakileri-gorunce-karisina-dehseti-yasatti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.