Terasta öldürüp boş araziye atmış! Genç kızın katil zanlısı komşu çıktı

Aydın'ın Didim ilçesinde 2 gündür haber alınamayan ve boş arazide ölü olarak bulunan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ı öldürdüğü belirlenen babasının iş yeri komşusu, polis ekiplerince bir parkta otururken yakalandı.

Terasta öldürüp boş araziye atmış! Genç kızın katil zanlısı komşu çıktı

Didim'de yaşayan Yağmur Tayhan geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde ailesiyle birlikte gittiği bir düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrıldı. Kızlarından bir daha haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, ilçedeki boş bir arsada genç bir kıza ait ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan incelemede cesedin 2 gün önce kaybolan genç kıza ait olduğu ve vücudunda kesici alet izlerinin bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri genç kızın bıçaklanarak öldürüldükten sonra arsaya bırakıldığı üzerine çalışma başlattı.

KENDİ EVİNİN TERASINDA GENÇ KIZI ÖLDÜRMÜŞ

İddiaya göre; genç kızın babasının iş yeri komşusu N.C, 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ı ikna ederek evlerinin terasına götürdü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu N.C, kendi evinin terasında genç kızı bıçaklayarak öldürdü. Genç kızı bıçaklayıp öldürdükten sonra çarşafa saran N.C, kendi evinin yanındaki arsaya genç kızın cansız bedenini bırakarak olay yerinden ayrıldı.

terasta-oldurup-bos-araziye-atmis-genc-kizin-katil-zanlisi-komsu-cikti.jpg

PARKTA OTURURKEN YAKALANDI

Polis ekipleri yaptıkları inceleme ve araştırmalarda genç kızın katil zanlısının, apartman komşuları N.C. olduğunu tespit etti. N.C, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa süre içerisinde bir parkta otururken yakalanıp gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Aydın Valiliği’nden olaya dair yapılan açıklamada da şunlar kaydedildi:  “25 Temmuz 2021 tarihinde A.T. isimli şahıs Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek öz kızı olan Aydın 2005 doğumlu Y.T’nin 25/07/2021 günü saat:12.00 sıralarında ikamet adreslerinden tek başına ayrıldığını ve kayıp olduğunu beyan etmiştir. Arama çalışmaları devam etmekte iken Y.T., 27.07.2021 günü saat 07.50 sıralarında Didim ilçe merkezinde ölü vaziyette bulunmuştur. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbarat ve Asayiş şube ekiplerimizin yaptığı koordineli çalışma neticesi olayın gerçekleştiği ikamet tespit edilmiş, olayın faili şüpheli şahıs kısa süre içerisinde Didim İlçesinde bir parkta yakalanmıştır. Şüpheli ile yapılan ilk mülakatta olayı gerçekleştirdiğini itiraf etmiştir.” denildi.

terasta-oldurup-bos-araziye-atmis-genc-kizin-katil-zanlisi-komsu-cikti-002.jpg

terasta-oldurup-bos-araziye-atmis-genc-kizin-katil-zanlisi-komsu-cikti-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.