TikTok’ta rezil yayın yapan “Laz kızı” kendini böyle savundu

TikTok'ta yarı çıplak halde “Laz Kızı” kullanıcı adıyla müstehcen yayın açan bir kadın binlerce lira kazanmış, görüntülerin ardından gözaltına alınmıştı. Serbest kalan kadın, rezaleti “Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım” diyerek savundu.

TikTok’ta rezil yayın yapan “Laz kızı” kendini böyle savundu

TikTok'ta yarı çıplak halde “Laz Kızı” kullanıcı adıyla müstehcen yayın açan bir kadının 1 saatte 100 bin lira kazandığı öne sürüldü. Para karşılığında gömleğinin düğmelerini açarak göğüslerini gösteren kadın sosyal medyada gündem oldu.

SERBEST BIRAKILDI

Görüntülerin ardından ahlak polisi harekete geçti, 35 yaşındaki kadını gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadın Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Laz kızı, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmak üzere hakimliğe sevk edildi. 5 aylık hamile olduğu ortaya çıkan kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

tiktokta-rezil-yayin-yapan-laz-kizi-kendini-boyle-savundu.jpg

"HAMİLE OLDUĞUMU KİMSE BİLMİYORDU"

Show Haber ekibine konuşan ve kadın, "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. o gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki... Kocam çok tepki göstermedi. TikTok'tan gelir elde ettiğim için belki. Hamile olduğumu kimse bilmiyordu." dedi.

"BENDEN DAHA KÖTÜLERİ VAR"

Yaptığı rezaleti de savunan G.D., "Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam." ifadelerini kullandı.

İşte Laz kızının o açıklamaları...

tiktokta-rezil-yayin-yapan-laz-kizi-kendini-boyle-savundu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.