TIR ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü

Eskişehir’de TIR ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 38 yaşındaki Murat Parla ve 45 yaşındaki şükrü Kaplan hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

TIR ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü

Kaza, Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun 75’inci kilometresinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Afyonkarahisar yönüne seyir eden Murat Parla (38) idaresindeki 03 AEJ 994 plakalı kamyonet ile Eskişehir yönünde giden Rıdvan K. (37) idaresindeki 03 AER 574 çekici plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Murat Parla ile yanında bulunan Şükrü Kaplan’ın (45) hayatını kaybettiğini tespit etti.

tir-ile-kamyonet-kafa-kafaya-carpisti-2-olu.jpg

Kazada yaralanan TIR sürücüsü Rıdvan K. ile yanındaki yolcu Salih K. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, hayatını kaybeden Murat Parla ile Şükrü Kaplan’ın cenazeleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

tir-ile-kamyonet-kafa-kafaya-carpisti-2-olu-001.jpg

tir-ile-kamyonet-kafa-kafaya-carpisti-2-olu-002.jpg

tir-ile-kamyonet-kafa-kafaya-carpisti-2-olu-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.