TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 kişi hayatını kaybetti
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde TIR ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerin kimlikleri de belli oldu.
115
Kaza, akşam saatlerinde Malatya-Adıyaman kara yolu Erkenek mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zeydan Çiçek (44) yönetimindeki 33 AJE 117 plakalı TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı.
215
3 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.
315
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
415
TIR SÜRÜCÜSÜ YARALI KURTARILDI
Kazada TIR sürücüsü Zeydan Çiçek, araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılan sürücü, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.
515
KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Yapılan çalışmalar sonucu kazada hayatını kaybedenlerin, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinden Malatya istikametine seyir halinde olan 02 ACF 465 plakalı otomobilin sürücüsü Hacı Eren Turşucu (21) ile araçta bulunan Kerem Cem Şahin (19) ve Furkan Karaboğa (19) olduğu tespit edildi.
615
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi otopsi işlemleri için Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
715
Yaralı TIR sürücüsünün tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
815
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
915
1015
1115
1215
1315
1415
1515
Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.