TOKİ Antalya merkez kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Antalya merkezde yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün de yapılıyor. İşte TOKİ Antalya merkez kura sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ Antalya merkez kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri devam ediyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 19 Ocak 2023 Perşembe günü Antalya merkez ile devam ediyor.

TOKİ, Antalya merkezde 4 bin 600 konut yapacağını duyurmuştu. Dün şehit ailesi, emekli ve engelli kategorisinde belirlenen isimlerin ardından bugün de genç ve diğer kategorisindeki TOKİ Antalya kura hak sahibi isimler belirleniyor.

Mimar Sinan Kongre Merkezi Büyük Salonda yapılan Antalya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

İlk Evim TOKİ Antalya kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

TOKİ Antalya kura sonucu isim listesi, TOKİ Antalya kura 2023, Antalya TOKİ kura sonuçları, TOKİ Antalya merkez kura sonuçları, TOKİ Antalya genç kategorisi isim listesi, Antalya TOKİ diğer kategorisi kura sonucu isim listesi, TOKİ Antalya kurası aramalarının sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi (Antalya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.