TOKİ Arifiye, Ferizli, Hendek, Kocaali, Taraklı kura sonuçları I CANLI İZLE

TOKİ’nin Sakarya Arifiye, Ferizli Sinanoğlu, Hendek, Kocaali Caferiye ve Taraklı ilçelerinde yapacağı 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte TOKİ Sakarya kura çekilişi sonuçları, kura çekimi sonucu isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ Arifiye, Ferizli, Hendek, Kocaali, Taraklı kura sonuçları I CANLI İZLE

Sakarya TOKİ kura sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu, TOKİ Sakarya Arifiye, Ferizli Sinanoğlu, Hendek, Kocaali Caferiye ve Taraklı kurada çıkan isimler kimler?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri devam ediyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 17 Ocak 2023 Pazartesi günü Sakarya Arifiye, Ferizli Sinanoğlu, Hendek, Kocaali Caferiye ve Taraklı ilçeleriyle devam ediyor.

TOKİ, Sakarya Arifiye’de 120, Ferizli Sinanoğlu’da 250, Hendek’te 220, Kocaali Caferiye’de 300 ve Taraklı’da 100 konut yapacağını duyurmuştu.

Serdivan Spor Salonunda yapılan Sakarya Arifiye, Ferizli Sinanoğlu, Hendek, Kocaali Caferiye ve Taraklı TOKİ kura çekilişi sonuçları ve isim listesini canlı olarak izleyebilirsiniz.

İlk Evim TOKİ Sakarya Arifiye, Ferizli Sinanoğlu, Hendek, Kocaali Caferiye ve Taraklı kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Sakarya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.