TOKİ kura sonuçları: Alaşehir, Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Manisa Alaşehir, Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli’de yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte TOKİ Manisa kura çekilişi sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ kura sonuçları: Alaşehir, Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli 2023 I CANLI İZLE

Manisa TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Manisa Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli’de kurada çıkan isimler kimler? Manisa Alaşehir, Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç ve Ahmetli TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi çıktı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri devam ediyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 3 Şubat 2023 Perşembe günü Manisa Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli ile devam ediyor.

TOKİ, Manisa Alaşehir'de 240 konut, Soma’da 100 konut, Saruhanlı’da 94 konut, Gördes’te 100 konut, Demirci’de 140 konut, Kırkağaç’ta 230 konut ve Ahmetli’de 78 konut yapacağını duyurmuştu.

TOKİ MANİSA ALAŞEHİR, SOMA, SARUHANLI, GÖRDES, DEMİRCİ, KIRKAĞAÇ, AHMETLİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023

Millet Çarşısı Konferans Salonunda yapılan Manisa Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

toki-kura-sonuclari-soma-saruhanli-gordes-demirci-kirkagac-ahmetli-2023-i-canli-izle.jpg

toki-kura-sonuclari-alasehir-soma-saruhanli-gordes-demirci-kirkagac-ahmetli-2023-i-canli-izle.jpg

toki-kura-sonuclari-alasehir-soma-saruhanli-gordes-demirci-kirkagac-ahmetli-2023-i-canli-izle-001.jpg

İlk Evim TOKİ Manisa Soma, Saruhanlı, Gördes, Demirci, Kırkağaç, Ahmetli kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Manisa Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.