TOKİ Samsun merkez ve İlkadım kura sonucu 2022 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Samsun merkez ve İlkadım ilçesinde yapacağı 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekilişi günü. Samsun TOKİ İlk Evim 250 bin konut kura sonucu isim listesi ve canlı yayını haberimizde.

TOKİ Samsun merkez ve İlkadım kura sonucu 2022 I CANLI İZLE

Samsun Merkez TOKİ kura sonucu isim listesi 2022 belli oldu mu, TOKİ Samsun İlkadım, Bafra, Canik, Çarşamba, Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs ve Asarcık kurada çıkan isimler kimler?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri devam ediyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 12 Aralık 2022 Pazartesi günü Samsun  merkez ile İlkadım ilçesi ile devam ediyor.

Samsun'da yapılacak TOKİ konutu sayısı 3 bin 950 olarak duyurulmuştu. Bunlardan bin 700'ü merkez, 200'ü İlkadım ilçesinde yapılacak.

2+1 ve 3+1 Samsun merkez ve İlkadım ilçesi TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesine, çekiliş başladığı an itibariyle ulaşabilir çekilişi canlı olarak izleyebilirsiniz.

İlk Evim TOKİ Samsun merkez kura çekilişi 2022 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

TOKİ Samsun İlkadım kura çekilişi 2022 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Samsun Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.